Joe Rogan biedt excuses aan voor interview met Cormier na knock-out

0
404
Foto: Josh Hedges/Zuffa LLC via Getty Images

Joe Rogan heeft zijn excuses aangeboden voor het interviewen van Daniel Cormier na zijn gevecht op UFC 214. DC ging in de derde ronde van zijn titelgevecht tegen Jon Jones knock-out.

“Mijn excuses aan DC. En aan ieder ander die boos is op me voor het interviewen van hem na het gevecht. Eerlijk gezegd was ik in shock en ik denk dat ik mij niet realiseerde waar ik mee bezig was tot ik een microfoon in mijn handen had en met hem praatte”, aldus Rogan op social media.

“Ik heb gezegd dat ik geen vechters wil interviewen nadat ze knock-out zijn gegaan en toen deed ik het bij iemand waar ik veel om geef. Het was honderd procent mijn fout en niemand anders zette druk op mij om het te doen.”

Rogan beloofde in september dat hij nooit meer vechters zou interviewen als ze knock-out zijn gegaan in hun gevecht. Dit maakte hij duidelijk na UFC 203, waar hij Alistair Overeem interviewde na zijn verloren gevecht tegen Stipe Miocic.

The Reem werd in de eerste ronde buiten westen geslagen door de huidige kampioen en baarde veel opzien toen hij naderhand tegen Rogan in de kooi zei dat hij Miocic voelde afkloppen in een guillotine choke van eerder in het gevecht. Uit de herhaling bleek dat er weinig aan de hand was.

“Ik was er de hele nacht mee bezig en als iets zoals dat gebeurt is het altijd mijn intentie om oprecht mijn excuses aan te bieden en te laten weten hoe ik erover denk. Het gebeurt nooit meer”, sluit de UFC-commentator af.

My apologies to D.C. And to everyone else upset at me for interviewing him after the fight. In all honestly I was kind of in shock and I don't think I realized what I was doing until I had a mic in my hand and I was talking to him. I've said that I don't want to interview fighters after they've been KO'ed and then I did it to someone that I care a great deal about. It was 100% my fuck up and no one pressured me to do it. I posted a series of tweets about it on twitter but I know some of you folks only use instagram or Facebook so I thought the right thing to do is post it here as well. I was beating myself up about it all night, and whenever something like that happens it's always my sincere intention to apologize and express my honest feelings. It'll never happen again.

Een bericht gedeeld door Joe Rogan (@joerogan) op