Joe Riggs geblesseerd, Fight Master finale uitgesteld

0
658

Joe Riggs

De finale van het eerste seizoen van Fight Master is uitgesteld. Joe Riggs, finalist van Team Jackson, heeft zich geblesseerd afgemeld voor het gevecht met Mike Bronzoulis van Team Couture. “Diesel” zou het aankomende zaterdag op het debuut van Bellator seizoen 9, Bellator 98, opnemen tegen “The Greek”.

Riggs heeft een oogkas fractuur en last van loslatend netvlies, aldus Sport Illustrated. De veteraan heeft een operatie ondergaan en zegt dat hij in oktober of november klaar kan zijn om weer te gaan vechten. Sherdog.com meldt dat Bellator kijkt of het finalegevecht nog in seizoen 9 kan plaatsvinden, die eindigt op 22 november met Bellator 109, anders zal het naar het begin van 2014 worden verplaatst.

Bellator 98 zal desondanks doorgaan zonder Riggs vs. Bronzoulis. De kwartfinales van het Bellator Season 9 Middleweight Tournament zullen plaatsvinden met Jason Butcher vs. Giva Santana, Mikkel Parlo vs. Brian Rogers, Jeremy Kimball vs. Perry Filkins en Justin Torrey vs. Andreas Spang. De winnaar van dit toernooi zal het mogelijk gaan opnemen tegen de winnaar van de main event van ditzelfde event. Bellator Middleweight Champion Alexander Shlemenko zal het hierin opnemen tegen Bellator Season 8 Middleweight Tournament finalist Brett Cooper. “Fudoshin” zal de plek innemen van Doug Marshall, die geblesseerd af moest haken in aanloop naar dit titelgevecht. Fight Master coach Joe Warren zal ook op de card verschijnen op bantamweight tegen Nick Kirk.