Joanna Jedrzejczyk: “Ik heb met de UFC gesproken, mijn volgende gevecht is voor de titel”

0
1025
Foto: Reebok

Joanna Jedrzejczyk mag direct revanche proberen te nemen op Rose Namajunas. De Poolse ex-kampioene vertelt tegen InTheCagePL dat haar volgende gevecht direct weer voor de titel is.

“Ik weet wat ik wil in het leven. Net zoals ik de laatste twee jaar heb gedaan, de afgelopen veertien jaar in mijn carrière, zo is ook het volgende jaar”, aldus Jedrzejczyk aan de Poolse website. “Ik ben niet alleen praatjes, ik houd me aan mijn woord. Ik heb al gesproken met de UFC en mijn terugkeer is bepaald. Mijn volgende gevecht is voor de titelriem.”

Eerste verlies
Jedrzejczyk verloor op UFC 217 voor de allereerste keer in haar loopbaan van Namajunas, die haar verrassend knock-out sloeg in de eerste ronde. Daarvoor won de Poolse al haar veertien gevechten, waaronder zes UFC-titelgevechten.

Het maakt Jedrzejczyk niet uit tegen wie ze vecht, als het maar voor de UFC-strogewichtgordel is: “Ik weet niet of Rose over een maand wil vechten, in januari of februari. De komende twee maanden ben ik in Polen met mijn familie. Ik heb veel mediaverplichtingen, over een paar dagen vlieg ik naar China en dat is alles. Mijn gehele tijd vrijaf, mijn rust.”

“Zoals ik zei, als Rose wil vechten in februari of maart tegen een andere uitdaagster, het maakt mij niet uit of ze de gordel draagt of er een nieuwe kampioene is. Ik ga voor wat mij is en dat is de gordel.”