Jessica Eye tekent bij UFC, kan vechten op UFC 166 tegen Kaufman

0
579

Jessica Eye

Jessica Eye heeft na haar ontslag bij Bellator snel een nieuwe organisatie gevonden om in te vechten. “Evil” laat via Twitter weten dat zij een contract heeft getekend bij de UFC. Mogelijk kan ze op UFC 166 al haar debuut maken tegen Sarah Kaufman, aldus MMAjunkie.com.

Eye maakte twee weken geleden bekend dat Bellator haar heeft laten gaan doordat er geen gevechten meer met vrouwengevechten in de organisatie gedaan zullen worden. Hoewel ze normaal gesproken op flyweight vecht, zal ze zich bij de vrouwen van de UFC op bantamweight voegen en mogelijk op UFC 166 haar debuut maken. Dit zal ze dan mogelijk doen tegen Sarah Kaufman.

Kaufman zou het op UFC Fight Night 27 tegen Sarah McMann opnemen, maar doordat McMann geblesseerd raakte en er geen tegenstander gevonden kon worden voor Kaufman. moest de Canadese vechtster haar UFC-debuut uitstellen. UFC 166 kan mogelijk het podium zijn om alsnog haar debuut te maken in de organisatie tegen Eye. Het event zal op 19 oktober in Houston plaatsvinden.