‘Jamal Ben Saddik wint achtmanstoernooi GLORY 62’

0
2480
Foto: Cho Tang www.mmaplanet.nl

Jamal Ben Saddik verlaat Ahoy zaterdag als de winnaar van het achtmanstoernooi voor zwaargewichten op GLORY 62, aldus een overgrote deel van de bezoekers van MMA Planet. Zo’n 57 procent van de bezoekers die stemden op de poll met de vraag: ‘Wie wint het achtmanstoernooi op GLORY 62?’ ging voor The Goliath.

Ben Saddik vecht in zijn kwartfinale tegen Junior Tafa. Als de grote Belg wint, staat hij tegen de winnaar van het gevecht tussen Guto Inocente en Mohamed Abdallah.

Een stuk minder vertrouwen is er in de nummer twee, Benjamin Adegbuyi. Vijftien procent van de stemmers denkt dat de Roemeen naar huis gaat met de hoofdparijs van 100.000 dollar. Mr. Gentleman begint het toernooi tegen Arkadiusz Wrzosek en komt Jahfarr Wilnis of Tomas Mozny tegen in een eventuele halve finale.

Nederlanders
Negen procent van de stemmen ging naar Wilnis en een andere negen procent naar Roël Mannaart. Opvallend, aangezien Mannaart een reserve is van het toernooi. Als hij op de GLORY 62 SuperFight Series wint van Kiril Kornilov, mag hij paraat staan om in te vallen.

Inocente, de laatste tegenstander van Rico Verhoeven, kreeg vier procent, net zoals Tafa. Twee procent van de stemmers ging voor Abdallah, Wrzosek en Mozny kregen een procent. Niemand heeft enige vertrouwen in Kornilov als winnaar.