Jake Shields gaat GSP submitten

7
434

Jake Shields gaat Georges St. Pierre volgende week submitten. Althans.. dat zegt Jake Shields in het volgende filmpje.

Je zou kunnen stellen dat Jake Shields in dit geval niet objectief kan oordelen, maar ik denk dat hij een punt heeft. De kans dat hij GSP KO slaat is vrij klein en GSP is een expert in het winnen via decisions. Jake´s specialiteit is BJJ en dat is dan ook de plek waar hij GSP kan verslaan.

7 COMMENTS

 1. ik hoop niet dat het zo’n gevecht wordt als GSP vs Koscheck..
  aan de ene kant hoop ik dat GSP wint, maar niet met de JAB.. maar met echte technieken en met het vechthart van en karateka.

  aan de andere kant hoop ik dat Shields wint omdat hij toch iets meet lef toont. GSP speelt vaak wel erg op safe.. shields heeft natuurijk een perfecte BJJ technieken.

  ik hoop dat er in de laatste 30 seconden iemand wint door middel van submission

  en jullie??

  Groet’n frankyv

  • Nou eigenlijk hoop je dat elk gevecht natuurlijk een match of the year is 😉 Maar goed, zelf hoop ik op GSP. Waarom? 1. Dan gaat hij naar middleweight om zijn ass gewhopped te worden door Anderson Silva en 2. GSP kan spectaculairder zijn dan Shields is.

   Alleen probleem van GSP, als hij tegen een leuke stand-up gozer gaat, werkt die hem de hele tijd saai naar de grond… Het kan ook leuk op de grond zijn, maar GSP doet niet veel speciaals op de grond, en de tegenstanders die hij naar de grond werkt kunnen meestal niet veel op de grond. Slim en effectief, maar BORING

 2. Vond dat de laatste fights van Shields ook niet al te spectaculair waren hoor. Tegen Mayhem was het leuk, omdat het Mayhem was, die brengt altijd iets leuks in een gevecht. Maar Shields zelf is ook niet zo entertaining. Iedereen weet wat hij gaat doen.
  Bij GSP kun je een goede gok wagen met wat ie gaat doen, hetgeen waar hij het minst dmg/risico loopt.

  Hoe dan ook, ik hoop op GSP. Ik ben altijd fan van dominantie.