Jahfarr Wilnis op 14 september in Chicago tegen Benjamin Adegbuyi

0
766
Foto: GLORY Sports International

Jahfarr Wilnis krijgt de kans om revanche te nemen tegen Benjamin Adegbuyi. Op 14 september in Chicago staan de twee zwaargewichten tegenover elkaar op GLORY 58, maakt GLORY bekend.

Wilnis en Adegbuyi vochten op GLORY 24 in Denver tegen elkaar in de finale van een contender-toernooi. Toen won laatstgenoemde via jurybesluit, waardoor hij op GLORY 26 in Amsterdam een rematch kreeg met kampioen Rico Verhoeven.

De 32-jarige Wilnis won zijn laatste partij van Jamel Ben Saddik op GLORY 53 in Lille via jurybesluit. Deze zege boekte hij na een lange afwezigheid van de ring wegens gezondheidsproblemen.

De aankondiging van zijn partij komt een dag na de aankondiging van Jason Wilnis’ partij, de jongere broer van Jahfarr Wilnis. Psycho vecht op 10 augustus voor de vierde keer tegen Simon Marcus met een titelgevecht in het vooruitzicht bij winst.

Adegbuyi won het contender-toernooi voor zwaargewichten op GLORY 50 in Chicago tijdens zijn laatste optreden in GLORY. Met snelle zeges op D’Angelo Marshall en Junior Tafa won hij zijn derde contender-toernooi, waarmee hij een record vestigde binnen GLORY.

Mister Gentleman stond zeven dagen geleden voor het laatst in de ring. Toen vocht en won hij zijn derde bokspartij in amper een minuut via knock-out.

GLORY 58 is het een na laatste evenement van ‘The Summer of GLORY 2018’, dat op 29 september afsluit met GLORY 59 in de Johan Cruijff Arena. Oorspronkelijk stond dit evenement gepland voor een dag later op zaterdag 15 september met een partij tussen Adegbuyi en Ben Saddik. GLORY heeft geen reden gegeven over de wijziging van tegenstander voor Adegbuyi.