Terugkeer Ismael Lazaar eindigt in frustrerend gelijkspel

0
902
Foto: James Law, GLORY Sports International

Het eerste gevecht van Ismael Lazaar in anderhalf jaar is geëindigd in een gelijkspel. Op MAS Fight in Macau vocht hij met voormalig UFC-vechter Mark Godbeer, maar aangezien beiden niet knock-out gingen was er geen winnaar.

Lazaar en Godbeer vochten een kickbokspartij met speciale regels waarin alleen gewonnen kon worden via knock-out of TKO. Na het gevecht van negen minuten was er dus geen jury die een winnaar aanwees.

The Star kwam het dichtst bij de overwinning door Godbeer na zeven minuten naar het canvas te sturen, maar de Engelsman stond weer op.

Dat er geen knock-out viel kwam gedeeltelijk doordat Godbeer heel veel clinchte met Lazaar tegen de touwen. Hierdoor kwam dus de voormalig Enfusion-kampioen dus niet helemaal uit de verf en moest de scheidsrechter vaak ingrijpen. Na die ene acht tellen van Lazaar deed Hand of God er zelfs nog een schepje bovenop.

Lazaar kickbokste op 20 mei 2017 tegen Rico Verhoeven op GLORY 41. Achteraf werd hij betrapt op het het gebruik van anabole steroïden, waardoor hij vier jaar geschorst werd. Afgelopen juni werd zijn beroep afgewezen.