Invicta FC 6: Coenen verliest van Cyborg via TKO in de vierde ronde

0
579

Cristiane Cyborg Santos 4

Marloes Coenen heeft geen revanche kunnen krijgen tegen Cristiane “Cyborg” Santos. In de main event van Invicta FC 6 vocht Coenen dapper, maar was Santos duidelijk de betere. Hiermee kroonde zij zich tot de eerste Invicta Fighting Championships featherweight champion.

Zaterdag maakte Invicta FC haar debuut op pay-per-view. Voor 15 dollar waren negen gevechten live te bekijken. Santos was vooraf zwaar de favoriet en maakte deze rol ook waar door Coenen in de vierde ronde te verslaan via TKO. Met haar kracht en agressie kon ze het gevecht controleren en was ze vaak dicht bij de overwinning. Coenen moest zich vaak verdedigen, maar in de vierde ronde maakte John McCarthy er uiteindelijk een einde aan.

Zie hier het hele gevecht via Youtube (op crappy kwaliteit):

Eerder op de card vochten de ongeslagen Claudia Gadelha en Ayaka Hamasaki tegen elkaar. Gadelha won dit gevecht via TKO in de derde ronde en kan zich opmaken voor een titelgevecht voor de Invicta FC Strawweight titel tegen Carla Esparza. Leslie Smith versloeg Jennifer Maia via decision en vecht in haar volgende gevecht voor de Invicta FC Flyweight titel tegen Barb Honchak.