Hunt vs. Dos Santos promo

3
463

Hoewel nog niets zeker is over de toekomst van de main event tussen Junior dos Santos en Alistair Overeem wordt er nog steeds volop gespeculeerd over een eventuele vervanger. Bekende video maker Nicktheface2 loopt alvast op de zaken vooruit en heeft alvast een promo video gemaakt voor een eventueel gevecht tussen kampioen Junior dos Santos en Mark Hunt.

3 COMMENTS

  1. Ik vind het wel slecht dat de UFC niet een duidelijker plan heeft voor dit soort zaken, vooral voor JDS. Die heeft heel zijn training op Overeem afgestemd. Overeem krijgt toch geen licentie. Hij speelde al met vuur door bij zijn eerste gevecht met Lesnar niet op te komen dagen voor een controle (los van het feit dat hij misschien voor legitime redenen naar Nederland moest). En nu hij weer een 14:1 test af heeft gelegd gaan ze dat sowieso niet meer doen. Hij mag blij zijn als hij bij de UFC kan blijven.

    En het feit dat de UFC Hunt misschien naar voren wil schuiven vind ik ook niet goed. Ik vind dat MIr of een rematch van Velasquez een veel beter idee is. Hunt heeft wel een streak van 3 wins, maar absoluut niet zo goed als de eerder genoemde twee.