Holbrook en Gouti toegevoegd aan line-up UFC Fight Night Rotterdam

0
435
Foto: Kevin Baker www.mmaplanet.nl

Andrew Holbrook staat op 2 september in Ahoy. De Amerikaan vecht dan tegen de Fransman Thibault Gouti op het undercard van UFC Fight Night 115. Dit heeft de UFC bekendgemaakt.

Holbrook verloor twee van zijn vier UFC-gevechten. In zijn UFC-debuut versloeg hij Ramsey Nijem via jurybesluit, hoewel niet iedereen het daarmee mee eens was. Zijn enige andere winst kwam tegen Jake Matthews, ook via verdeeld jurybesluit. Tegen Joaquim Silva en Gregor Gillespie (in zijn meest recente optreden) ging hij knock-out in de eerste ronde.

Gouti vecht waarschijnlijk voor zijn plek in de UFC. De Fransman kwam ongeslagen binnen in ‘s werelds grootste MMA-organisatie, maar drie gevechten later heeft hij drie verliespartijen op zijn cv staan. Tegen Teemu Packalén en Olivier Aubin-Mercier verloor hij via submissie, waarna Chad Laprise hem in zijn laatste gevecht knock-out sloeg in 96 seconden.

UFC Fight Night 115 sluit af met Beverwijker Stefan Struve en de Rus Alexander Volkov in het main event. Germaine de Randamie neemt het in het co-main event op tegen Marion Reneau.