Hendo heeft een plan voor Fedor

4
767


30 juli is het zover, Dan ‘Hendo’ Henderson vs. Fedor Emelianenko. Een gevecht waar veel MMA fans naar uitkijken. Waar Fedor zijn twee laatste verliezen wil rechtzetten is Hendo al een aantal partijen enorm in vorm en pakte hij onlangs de Strikeforce light heavyweight titel af van Rafael Feijao Cavalcante.

Hendo zegt een plan te hebben voor zijn gevecht met Fedor en deze is simpel. Op 206.1 pounds te gaan zitten (het minimale voor een heavyweight gevecht). Hij zegt zichzelf nooit klein te hebben gevoeld tegenover de heavyweights en heeft er dan ook alle vertrouwen in. Fedor daarnaast is met zijn 230 pounds ook vaak een wat lichtere heavyweight en veel critici zeggen dat hij in light heavyweight beter tot zijn recht zou komen. Maarja Fedor heeft toch 30 gevechten achtereen onverslagen de titanen uit de heavyweight divisie getemd?

Hendo zegt dat hij een hoog tempo wil houden en Fedor in een vrij vroeg stadium wil laten uitputten. En ja zoals Hendo wel vaker zegt: ‘I can knock out anybody in the standup and when someone outboxes me I’ll take ’em down and beat ’em up right there.

Dit gevecht gaat erg vet worden. Wie gaat deze fight winnen denken jullie?

4 COMMENTS

  1. Ik hoop fedor, maar ik gok Hendo, zoals hierboven al staat vermeld is Hendo in shape, en lijkt het of Fedor zijn “magic touch” kwijt is geraakt.
    Wel hoop ik op een gevecht wat de 2de ronde bereikt!

  2. Aj dit gevecht durf ik niet te kijken want het zijn beide favorieten van mij. Ik geef toch het voordeel aan hendo, hij is erg goed de laatste tijd. Maar ik gun fedor ook de winst aaarggghhhh.