Henderson vs. Edgar II main event op UFC 150

2
501

De langverwachte rematch tussen UFC lightweight champion Benson Henderson en Frankie Edgar zal plaatsvinden op UFC 150, 11 augustus in de Pepsi Center in Denver. De UFC keert hiermee terug naar zijn roots waar ooit UFC 1 plaatsvond met 2.800 toeschouwers en 86.000 pay-per-view buys. Dit heeft MMAweekly.com bevestigd.

Frankie Edgar en Benson Henderson II is de rematch van de main event van UFC 144 in Japan. Edgar en Henderson vochten toen de volle 25 minuten waarna Henderson als de nieuwe kampioen werd gekroond. Hoewel hij won via unanimous decision was niet iedereen overtuigd en hing een rematch in de lucht. Het gevecht heeft nu een datum en lijkt voorlopig de laatste rematch te zijn voor de UFC lightweight championship.

Naast dit titelgevecht zullen ook Thiago Tavares en Dennis Hallman het tegen elkaar opnemen. Ook zal Yushin Okami zijn comeback maken tegen de Braziliaan Luiz Cane.

2 COMMENTS

  1. Denk toch dat Henderson weer zal winnen. Hij is gewoon te groot voor Edgar. Maarja des te mooier de sprookje als Edgar wint van Henderson.
    Ik denk dat Henderson wel een tijdje de champ blijft in de lichtgewicht.