Heavyweights haken af voor UFC on Fox 4

0
519

Joe Silva zal weer moeten puzzelen doordat heavyweights Ben Rothwell en Rob Broughton zich hebben afgemeld. Rothwell meldt zich af vanwege een enkelblessure en zal het niet kunnen opnemen tegen Travis Browne. Rob Broughton, die het zou opnemen tegen Matt Mitrione, heeft te maken met persoonlijke omstandigheden.

Rothwell hoopte een goed gevolg te kunnen geven na een knockout overwinning op Brendan Schaub op UFC 145. Hier kreeg hij de knockout of the night bonus voor en zag er voor het eerst in zijn UFC loopbaan goed uit. Rothwell zal waarschijnlijk worden vervangen door Devin Cole die overkomt van Strikeforce. Cole vocht het laatst in december op Strikeforce: Melendez vs. Masvidal tegen Gabriel Salinas-Jones. Dit won hij via unanimous decision.

Door de afzegging van Broughton lijkt het erop dat de terugkeer van Matt Mitrione nog op zich laat wachten. Verwacht wordt dat er geen vervanger zal worden opgeroepen op deze korte termijn. Mitrione vocht het laatst op UFC 137 tegen Cheick Kongo. Hier zou hij voor het eerst in zijn loopbaan verliezen door middel van unanimous decision.