Hardy geblesseerd, Mein vs. Brown op UFC on FOX 7

0
520

Dan Hardy zal niet op UFC on FOX 7 verschijnen. De Engelsman is geblesseerd en zal vervangen worden door Jordan Mein. De jonge Canadees zal het opnemen tegen Matt Brown, aldus de UFC via Twitter.

Jordan Mein maakte zaterdag zijn UFC debuut op UFC 158 in Montreal. In zijn 35e gevecht als prof was hij de eerste vechter die Dan Miller voortijdig stopte via TKO in de eerste ronde. Nu neemt hij, op korte termijn, het grootste gevecht uit zijn loopbaan op het grote FOX aan. Voor zijn debuut in de UFC vocht Mein drie keer in Strikeforce. Hier won hij twee keer en verloor hij één keer tegen Tyron Woodley via split decision. Tussen zijn laatste gevecht in Strikeforce en zijn UFC debuut vocht “Young Gun” ook nog een keer voor Score Fighting Series tegen UFC veteraan Forrest Petz. Mein versloeg Petz via TKO in de eerste ronde.

Matt Brown is aan de zijn beste reeks in de UFC bezig. De Amerikaan won zijn laatste vier gevechten, waarvan er drie via KO of TKO waren. “Immortal” zal voor de tweede keer op een rij op FOX vechten nadat hij in zijn laatste gevecht op UFC on FOX 5 Mike Swick versloeg.

UFC on FOX 7 zal op 20 april in San Jose plaatsvinden. Met de toevoeging van Mein bestaat de hele main card uit UFC vechters die het tegen Strikeforce vechters opnemen. Nate Diaz zal het tegen voormalig Strikeforce lightweight champion Josh Thompson opnemen, Frank Mir neemt het tegen Strikeforce Grand-Prix winnaar Daniel Cormier op en in de main event verdedigt UFC lightweight champion Benson Henderson zijn titel tegen Strikeforce lightweight champion Gilbert Melendez.