Gunner Nelson geblesseerd, Neil Magny zonder tegenstander voor UFC Fight Night 130

0
369
Foto: Kevin Baker www.mmaplanet.nl

Gunnar Nelson zal niet vechten in Liverpool. De IJslander is geblesseerd, aldus MMANytt na berichten van The MMA Takeover, waardoor Neil Magny zonder tegenstander zit. Naar verluid moet hij onder het mes wegens een knieblessure.

De 29-jarige Gunni zou in Liverpool proberen weer op het winnende pad te komen. Hij verloor zijn laatste gevecht op 16 juli in Glasgow tegen Santiago Ponzinibbio via knock-out in 82 seconden.

Tegen wie Magny vecht is dus nog onbekend. De Amerikaan won zijn laatste partij door Carlos Condit te kloppen op UFC 219. Hiermee herstelde hij zich van de verliespartij die hij leed tegen Rafael dos Anjos op UFC 215.

UFC Fight Night 130 sluit af met een gevecht tussen Darren Till en Stephen Thompson. Nelson-Magny zou het co-main event zijn.

Gilbert Burns biedt zich aan
Gilbert Burns wil de plek van Nelson innemen. De Braziliaan, die normaal op lichtgewicht vecht, biedt zich twee weken na zijn laatste overwinning via Twitter aan.

Burns klopte Dan Moret in zijn laatste gevecht via knock-out. In zijn UFC-debuut vocht Durinho ook op weltergewicht tegen Andreas Ståhl, maar sindsdien knokt hij vast op 155 pond. In totaal won hij zes van zijn acht UFC-optredens.