GSP: Cageside at UFC 143

5
521

Georges St. Pierre zit al een tijdje langs de kant met een gescheurde kruisband en een welterweight titel die steeds minder waard wordt. We wisten al langer dat GSP graag tegen Diaz wil vechten en dat blijkt ook uit het onderstaande filmpje. Erg jammer dat we dit gevecht waarschijnlijk niet gaan zien.

5 COMMENTS

 1. GSP vs Diaz zullen we waarschijnlijk nog lang op moeten wachten verwacht wel een jaar of 2.

  Ik ben eerder benieuwd hoe George terugkomt van zijn operatie, er wordt meestal vanuit gegaan dat een ‘football player’ ongeveer 2 jaar nodig heeft voordat hij weer 100% terug is van zo’n operatie, dus ik ben benieuwd hoe dit gaat uitspelen.

  Voordat hij volledig terug is zijn er genoeg nieuwe dreigingen voor de belt, als in Condit, Ellenberger en Hendricks. En ik hoop dat Macdonald daar ook bij binnen een jaar bij gaat horen.
  Persoonlijk ben ik fan van Rory en vind ik ook dat ze hem moeten laten vechten tegen top 10 vechters i.p.v. Che Mills waar hij nu tegen moet vechten op UFC 145!

 2. Waarom denk je 2 jaar? omdat football players er 2 jaar over doen om goed te genezen?
  Wat ik GSP meerdere malen heb horen zeggen is dat hij dit jaar nog terug zou komen, dus het hoeft niet zo lang te duren.
  Het is wel even afwachten hoelang Diaz nou geschorst is, maar als GSP wint van Condit zal de naam Nick Diaz snel weer opduiken als contender denk ik.

 3. Ik heb de vergelijking met fooball players genomen, omdat deze ook beter rehabiliteren dan jan en alleman, aangezien ze ook volledig met herstel bezig zijn (er is nog weinig bekend over het echte topniveau van MMA-vechters met een ACL-surgery, die terug zijn gekomen).

  Want bij het rehabiliteren hiervan gaat het gewoon zeer langzaam aangezien je zenuwen/spierweefsel en bloedvaten weer één moeten worden. Zoals ze ook zeggen zal GSP weer na een maand of 6 weer kunnen hardlopen en zijn knie volledig gebruiken, maar zijn knie is dan nog steeds geen 100%.

  Ik verwacht ook wel dat hij dit jaar weer in the octagon stapt en zijn titel behoudt (is een goeie match-up voor GSP), maar dan is zijn knie nog steeds niet 100% genezen, maar hij kan er wel weer alles mee doen. Met mijn voorbeeld met die football players bedoelde ik dat ze pas na twee jaar weer even explosief zijn als dat ze voor de operatie waren. (ookal spelen ze na een jaar weer)