Green, Mitrione en Bahadurzada niet op UFC on FOX 8

0
643

siyar-Bahadurzada

UFC on FOX 8 is over iets meer dan twee weken, maar dat helaas nog niet dat de card definitief is. Bobby Green, Matt Mitrione en Siyar Bahadurzada zijn geblesseerd afgehaakt waardoor er alsnog last-minute veranderingen om de card plaatsvinden. Robbie Lawler zal het nu opnemen tegen Bobby Voelker, Danny Castillo zal het opnemen tegen Tim Means terwijl Brendan Schaub vs. Mitrione naar een andere card later in het jaar verplaatst zal worden.

De UFC heeft deze drie wijzigingen bekend gemaakt op hun website. De volgorde van gevechten lijkt er desondanks niet veranderd door. Robbie Lawler zal nog steeds op de main card verschijnen samen met Voelker in plaats van Saffiedine of Bahadurzada. Voelker verloor in maart op UFC 158 zijn UFC-debuut tegen Patrick Cote via unanimous decision. Daarvoor vocht hij vijf keer in Strikeforce. Lawler won zijn laatste gevecht tegen Josh Koscheck op UFC 157 via KO in de eerste ronde. Deze overwinning heeft hem de huidige negende plek in de UFC Rankings opgeleverd.

Tim Means verloor op UFC on FOX 7 voor het eerst een gevecht in de UFC. Jorge Masvidal versloeg “The Dirty Bird” via unanimous decision. Dit was het derde gevecht voor Means na overwinningen op Bernardo Magalhaes en Justin Salas. Castillo zal op UFC on FOX 8 zijn achtste gevecht in de UFC vechten na over te zijn gekomen van WEC. “Last Call” heeft een UFC-record van 5-2 met een overwinning in zijn laatste gevecht tegen Paul Sass.

Brendan Schaub en Matt Mitrione, twee deelnemers van TUF 10, hadden wel zin in een gevecht tegen elkaar. Via Twitter bestooksten ze elkaar goed voor de blessure van Mitrione, hoewel Schaub alle tweets richting zijn tegenstander heeft verwijderd.