Golden Boy MMA wil eerste evenement in weekend van Thanksgiving organiseren

0
265
Foto: Josh Hedges/Zuffa LLC via Getty Images

Het derde gevecht tussen Chuck Liddell en Tito Ortiz lijkt op 24 november plaats te vinden. MMA Fighting meldt dat Golden Boy MMA een aanvraag bij de California State Athletic Commission (CSAC) heeft gedaan om in het weekend van Thanksgiving voor het eerst een MMA-evenement te organiseren in The Forum in Inglewood.

Liddell vs. Ortiz 3 staat gepland als de hoofdpartij, hoewel dit nog niet vaststaat. Het evenement zal op pay-per-view uitgezonden worden als de CSAC de aanvraag goedkeurt, wat voorzitter Andy Foster ook gaat doen volgens MMA Fighting.

The Iceman (48) zal zijn eerste gevecht sinds UFC 115 vechten tegen zijn grote rivaal. Ortiz (43) vocht zijn laatste partij in januari 2017 tegen Chael Sonnen op Bellator 170. Liddell won de twee eerdere ontmoetingen in de UFC.

Goede compensatie
Volgens Oscar de la Hoya, de man achter Golden Boy MMA, zal het gevecht, dat uitgevochten wordt op lichtzwaargewicht, binnenkort rond zijn. Dit vertelt de legendarische bokser aan Fight Hub TV.

“Ik kijk erg naar uit om in de MMA-wereld te stappen en ervoor te zorgen dat deze vechters goed gecompenseerd worden. Omdat, kijk, we riskeren onze levens in de ring. Vechters zouden daarvoor extreem goed gecompenseerd moeten worden”, aldus De la Hoya.

“Ik start Golden Boy MMA met een reden en het gaat starten met Chuck Liddell en Tito Ortiz, door ze correct te betalen wat ze verdienen.”