Gokhan Saki maakt in 2011 zijn MMA debuut

8
435

Goed nieuws van het Golden Glory front! Het hing al een tijdje in de lucht, maar nu is het officieel. “Saki heeft nog niets getekend maar gaat volgend jaar zeker zijn officiële debuut in MMA maken”, aldus Golden Glory MMA trainer Martijn de Jong.

Nu is dus de vraag voor welke organisatie Saki gaat vechten? Strikeforce zou de meest logische keus zijn, maar volgens mij kan Gokhan Saki ook wel een stempel op de UFC light heavyweight divisie drukken. Gokhan Saki vs. Rampage Jackson?!?

We houden jullie op de hoogte!

8 COMMENTS

 1. Zoals veel kickboxers heeft hij zeker potentie!

  Zoals joop ook al zegt de uitspraak:
  “ook wel een stempel op de UFC light heavyweight divisie drukken” is overdreven.
  Laat hem maar eerst een paar partijen vechten op light heavyweight niveau a la strike force.. Vooral ook rustig brengen niet zoals James Toney, meer als Jon Jones. Na 3 a 4 gevechten weet je ook waar je staat als mma vechter..

 2. Ik denk dat het het slimste is dat hij eerst een paar partijen vechten voor it’s showtime ofzoiets, want Nederlandse Mma-ers zijn tog vaak van het kickboksen in tegenstelling tot amerikanen die vaak worstelen als sterke punt hebben. Ik hoop dat hij het serieus gaat aanpakken en dat hij Miss naar amerika gaat om aan z’n takedowndefense te werken. Ik denk dat hij heel erg goed kan zijn, maar dat kan pas na een jaar of 7/8. Het zal wel vet zijn als hij dit serieus neemt en geduld heeft!

 3. ”hahahahah ja hoor zet hem maar eens tegen rampage.
  dan is zn mma carriere van korte duur geweest. ”

  Nou, daar zou ik niet zo zeker van zijn, er van uitgaande dat rampage het gevecht staande houd, denk jij dat het zo gebeurd is?

  Bader ofzo zou een ergere match up zijn voor hem