Glory World Series verplaatst

0
470

GLORY World Series
Amsterdam, 21 januari 2011

United Glory BV (UG) heeft besloten om de komende editie van de Glory World Series, op 30 januari 2011 in Charleroi België, te verzetten naar maart/april 2011. De exacte datum zal dinsdag 25 januari bekend worden gemaakt.

UG is tot dit besluit gekomen, nadat duidelijk is geworden dat Gokhan Saki niet snel genoeg is hersteld aan zijn handbreuk (welke hij tijdens de finale van de K1 in Japan heeft opgelopen). Hierdoor is deelname aan de Glory World Series op 30 januari 2011 voor hem onmogelijk geworden.

Gezien zijn unieke kickbox kwaliteiten en de enorme populariteit bij het publiek acht UG het onverstandig om het evenement zonder hem voort te zetten. UG wil voorkomen dat fans enorm teleurgesteld worden als hij geen eerlijke kans krijgt om zich te bewijzen in de Glory World Series. In het belang van TV zenders, die de Glory World Series naar de vele fans distribueren, is er ook aanbevolen het evenement te verzetten zodat favoriet Gokhan Saki kan blijven participeren. Ten behoeve van de sponsoren van de Glory World Series is dit ook van groot belang.

Ook de populaire John Alessio, die in het Glory World Series MMA competitie zit, heeft tijdens een training ook een blessure opgelopen. Voor hem blijkt het ook onmogelijk om op 30 januari deel te kunnen nemen aan de Glory World Series echter kan hij in de maanden maart/april wel weer aan het toernooi deelnemen.

Fans die reeds een ticket hebben gekocht kunnen deze bewaren. De ticket blijft geldig als toegangsbewijs voor de Glory World Series in maart/april 2011. Mocht men niet kunnen komen dan kan men de ticket retourneren en krijgt men zijn/haar geld terug.

Verdere informatie kunt u terugvinden op onze internetsite www.united-glory.com

Directie
United Glory BV

Informatie:
www.united-glory.com
Vragen kunt u sturen naar: info@unitedglory.nl
Tickets retourneren:Wilt u uw ticket retourneren dan kunt (na 25 januari 2011) u een e-mail sturen naar info@unitedglory.nl
Vermeldt uw volledige naam, adres, bankgegevens en uw ticket code die bij de barcode op uw ticket staat. Wij zullen het geld retourneren via uw bankrekening.