GLORY op 3 maart 2018 weer in Ahoy met Badr Hari

0
9430
Foto: GLORY Sports International

Badr Hari is terug bij GLORY. The Golden Boy heeft een nieuw contract voor meerdere gevechten getekend bij ‘s werelds grootste kickboksorganisatie en maakt op 3 maart zijn rentree in de GLORY-ring op GLORY 51 in Ahoy.

Dit heeft GLORY aangekondigd tijdens de GLORY 49 SuperFight Series.

Hari vocht zijn enige GLORY-partij in december 2016 op GLORY: Collision in Oberhausen. Toen verloor hij van zwaargewichtkampioen Rico Verhoeven door een armblessure. Sindsdien loeren beide kampen op een rematch.

Tegen wie Hari vecht op 3 maart is nog niet bekend. Wel staat vast dat de rematch met Verhoeven, die zaterdag zijn titel verdedigde door Jamal Ben Saddik op GLORY: Redemption in dezelfde arena te kloppen, niet op die datum plaatsvindt.

De kaartverkoop voor dit evenement begint binnenkort, laat GLORY weten.

Hesdy Gerges biedt zich aan
Iemand die zijn diensten direct na de aankondiging aanbood was Hesdy Gerges. Fighterheart laat via Instagram weten dat hij graag tegen Hari wil knokken in Rotterdam.

“Ik heb het vaak gezegd. Het maakt mij niet uit dat ze zeggen dat ik veel verlies en iedereen zegt dat je de beste bent en ik geen schijn van kans heb. We hebben lang niet gevochten. We hebben iets recht te zetten”, schrijft de Amsterdammer bij een foto van de twee vechters in jongere dagen.

“Jij zoekt naar een tegenstander. Laten we het nog eens doen en laat zien dat je van me kan winnen omdat je dat nog steeds niet gedaan hebt! Ik respecteer je staat van dienst. Ik zoek niet naar geld… ik wil gewoon afmaken wat we zeven jaar geleden startten. Laten we de fans een gevecht geven van twee straatjongens die geen f*ck geven! Osu!”

Gerges en Hari vochten tegen elkaar It’s Showtime 2010 Amsterdam in de Amsterdam Arena (tegenwoordig Johan Cruijff Arena). Toen won Gerges het zwaarbeladen duel doordat Hari hem natrapte op het moment dat Fighterheart op de grond lag.