GLORY 56: Massaro Glunder laat weinig heel van Taranaki

0
406
Foto: James Law, GLORY Sports International

Massaro Glunder heeft zijn tweede GLORY-zege op rij geboekt. Op GLORY 56 won de Amsterdammer van Quade Taranaki via unaniem jurybesluit. De scores spreken voor zich: 3x 30-24.

Glunder was van begin tot eind in controle over het gevecht. In de eerste ronde stuurde hij de Nieuw-Zeelander twee keer naar het canvas: eerst met een strakke trap tegen het hoofd en even later met een stootcombinatie die hij afrondde met een knie.

Hierna wist Taranaki al dat hij zelf ook knockdowns moest scoren om nog met een resultaat naar huis te gaan, maar Glunder werkte daar niet aan mee. In het slot van de tweede ronde stuurde hij Magician opnieuw naar het canvas met twee rake trappen op rij, dus was de zege binnen handebereik.

Een knock-out was dus het enige wat miste. Glunder deelde in de slotronde nog harde stoten en trappen uit, maar Taranaki bleef taai en haalde het eindsignaal. De winnaar was echter al bekend voor de scorekaarten van de juryleden bekendgemaakt werden.

Eerder op het evenement verloor Jason Wilnis net aan van Simon Marcus en had D’Angelo Marshall weinig moeite met Antonio Dvorak, om vervolgens Jamal Ben Saddik uit te dagen.