Gökhan Saki weer gepland tegen Khalil Rountree op UFC 226

1
1559
Foto: UFC

De UFC doet een tweede poging om het gevecht tussen Gökhan Saki en Khalil Rountree te maken. Op UFC 226 moeten de twee vechters tegen elkaar uitkomen, maakt de UFC bekend.

Saki maakte eerder aan FOX Sports bekend dat hij op dit evenement zou vechten. Op 8 juli keert The Rebel terug van een knieoperatie die hem maanden aan de kant hield.

In september debuteerde Saki in de UFC met een overwinning op Henrique da Silva, die hij in een ronde knock-out sloeg. Voor dat optreden op UFC Fight Night 117 in Saitama kreeg hij een bonus van 50.000 dollar voor ‘Performance of the Night’.

Tegenstander Rountree is officieel ongeslagen in zijn laatste drie gevechten. Op UFC 219 verloor hij van Michal Oleksiejczuk, die Saki verving nadat de Schiedammer afhaakte. Oleksiejczuk won, maar testte achteraf positief op Clomifeen en werd het resultaat omgezet in een No Contest.

Rountree won daarvoor twee gevechten op rij via knock-out in de eerste ronde tegen Daniel Jolly en Paul Craig.

UFC 226 sluit af met een titelgevecht tussen UFC-zwaargewichtkampioen Stipe Miocic en UFC-lichtzwaargewichtkampioen Daniel Cormier. Hierbij staat de titel van Miocic op het spel.

1 COMMENT