Gevecht van Hans Stringer gecanceld, Lew Polley 32 pond te zwaar

1
757

Lew Polley

Tijdens de wegingen voor WSOF 4 stond naast Tyrone Spong nog een Nederlander op de weegschaal: Hans Stringer. De Nederlander zal helaas niet vechten doordat tegenstander Lew Polley 32 pond (!) te zwaar inwoog. Hierdoor is het gevecht gecanceld en zal het vierde event van World Series of Fighting doorgaan met negen gevechten.

De kenners van The Ultimate Fighter zullen Polley kennen als de assistent-coach van Junior dos Santos tijdens het dertiende seizoen van de serie. Tijdens de zesde aflevering van het seizoen stuurde de Braziliaan Polley naar huis vanwege het vele handelen op eigen houtje van de Amerikaan. De ironie hiervan is, is dat Polley naast worstelcoach ook als diëtist fungeerde de vechters hielp met het gewicht naar beneden halen voor de wegingen door middel van de zogenoemde “Polley Plunge“. Hiermee hielp hij Ryan Mcgillivray 10 pond in veertig minuten verliezen.

Verwacht wordt dat Polley ontslagen zal worden door World Series Of Fighting. Alle andere vechers, zoals Tyrone Spong, Angel DeAnda en Ray Sefo, waren wel mooi op gewicht. Het event zal om 02.00 uur beginnen met de prelims.