‘Gemeente Rotterdam geeft UFC vergunning voor 8 mei’

65
16235

Als we Jens Olde Kalter moeten geloven zal de UFC op 8 mei haar debuut maken in Nederland. De journalist meldt op Twitter dat hij, via een anonieme bron, vernomen heeft dat gemeente Rotterdam een vergunning aan de UFC heeft verleend voor een evenement. Officiële meldingen zijn nog niet gemaakt door de betrokken partijen.

Zaterdag meldde het Zweedse Kimura.se dat de UFC in april naar Rotterdam zou komen. Daarna zou het in mei naar Kroatië gaan voor het eerste UFC-evenement daar. Dat waren niet de eerste signalen dat de UFC haar debuut in Nederland aan het plannen was; de directeur van UFC-Europa, James Elliot, zei vorig jaar in een interview met MMAFighting.com dat ons kikkerlandje hoog op de prioriteitenlijst stond.

Zie ook: ‘UFC bezoekt Nederland in april, Kroatië in mei’
Zie ook: Nieuwe baas UFC-Europa: Nederland bovenaan de lijst

Olde Kalter meldt verder dat de UFC deze maand nog de aankondiging zal doen. Verwacht wordt dat Ahoy de precieze bestemming zal zijn.

65 COMMENTS

  1. Hermie Verbeek Loes de Graaf Pj van Beest Saskia Blom Marwin Grovell Stacey Melissa Reggie Winterberg Lapre Sidlm Wb Urven Streedel Kido X Aisha Guyonne Dominique De la Motte Harry Seigers David Lyreskog Dieter Voigt partyyyyyyy