Geen Evans-Machida, maar toch Ortiz-Evans

9
450


Eerder berichtten wij dat Machida de plek in zou nemen van de geblesseerde Phil Davis, in de main-event van UFC 133. Misschien hadden we wat te vroeg gejuicht, want Machida doet het niet. Het kamp van ‘The Dragon’ zegt hier het volgende over:

“The fight is very close and for a professional matter we can’t accept it. We want to make the best match and there is remaining just a few weeks and it wouldn’t be fair with the fans to do a bad performance.”

Verschillende Braziliaanse websites berichten ook dat Machida’s vrouw heeft bevestigd dat vier weken voorbereiding te kort is.  Daarnaast, als we The MMA Show moeten geloven, zou hij ook ‘Anderson Silva money’ willen. The MMA Show kreeg deze informatie direct via ‘The baldfather’ zelf, Dana White. Daar ging hij dus ook niet mee akkoord. White’s reactie was ook simpel:  “Accomplish what Anderson Silva has and you will be paid like him.”

Enkele uren nadat dit bekend werd, is Tito Ortiz van gedachte verandert, en neemt hij het toch op tegen Evans. Eerder berichtten wij ook al dat Ortiz in eerste instantie de rematch weigerde, maar neemt het alsnog op tegen ‘Suga’. “Only for the UFC!” is het gene wat Ortiz twitterde. Dit zal dus een rematch zijn van UFC 73, die in een draw eindigde nadat Ortiz een punt aftrek kreeg, vanwege de kooi vasthouden.

Ortiz, die op UFC 132 Ryan Bader nog liet tikken op een hele strakke Guilloutine, hoopt hiermee dus weer in de titelrace te komen. Als dit hem lukt, zal hij zeker heel dichtbij een titelgevecht komen.

9 COMMENTS

  1. haha lachen, normaliter is iedereen anti-tito maar nu wilt iedereen weer dat hij wint. Waaronder ik trouwens. Ook al is het soms een eikel, hij hoort zo`n beetje bij de inboedel van de ufc en daarom willen we hem vast niet missen. Persoonlijk vind ik trouwens Evans een grotere flapdrol dus dat wordt knallen. Jammer dat ik op vakantie ben dan maar als ik terug ben spring ik gelijk op de bank voor de tv!!!

  2. Meh, stond echt te springen voor Evans – Machida 2, tegenvaller.
    Hopelijk laat Tito weer iedereen uit z’n stoel springen met een sicke aktie, alhoewel ik toch verwacht dat rashad deze naar decision grind.