Francis Ngannou bijt van zich af richting Derrick Lewis

0
704
Foto: Will Howe/Zuffa LLC

Het heeft even geduurd, maar Francis Ngannou heeft gereageerd op de opmerkingen van Derrick Lewis aan zijn adres. Lewis schuift niet onder stoelen of banken dat hij tegen The Predator wil vechten en Ngannou lijkt nu ook te porren voor een gevecht.

Ngannou tweette zondag: “Derrick heeft wat sh*t over mij gezegd toen ik weg was. Kan iemand aan hem laten weten dat ik er nu ben, dus als hij mij echt wil, dan moet zijn manager een overeenkomst maken met @UFC (UFC op Twitter).”

Een jaar geleden begon Lewis met Ngannou uitdagen, maar sindsdien is het nooit van een partij gekomen. Zo zei The Black Beast na Ngannou’s verloren titelgevecht dat The Predator waarschijnlijk veertig jaar is en volgestopt met doping zit aan MMAnytt.

Ook maakte de Amerikaan Ngannou belachelijk door een video met een loopband te maken, in referentie naar de conditieproblemen die de grote Fransman had in zijn verloren titelgevecht met kampioen Stipe Miocic.

Toch is er altijd radiostilte gekomen van Ngannou’s kant, tot nu. Zal het er dan eindelijk van komen?

Ngannou staat eerste op de UFC-zwaargewichtranglijst, vier plekken boven Lewis. The Black Beast won zijn laatste gevecht van Marcin Tybura op UFC Fight Night 126.