FOX Sports-analist: Diaz gebruikte sumoworstelen om McGregor te verslaan

0
555
Foto: YouTube

Tijd voor een stukje toptelevisie van het Amerikaanse FOX Sports, de uitzendpartner van de UFC welteverstaan.

Tijdens het programma Undisputed debatteren Skip Bayless en Shannon Sharpe dagelijks over verschillende onderwerpen in de sportwereld.

Naar aanleiding van uitspraken van Floyd Mayweather, die claimt dat McGregor favoriet is voor hun partij op 26 augustus, gingen Bayless, die er heilig van overtuigd is dat McGregor gaat winnen, en Sharpe met elkaar in discussie over hoe het gevecht zal gaan.

Het resultaat: lachwekkend, maar tegelijkertijd ook erg pijnlijk…

Tijdens de discussie, van twintig lange minuten, werd het eerste gevecht tussen McGregor en Nate Diaz op UFC 196 aangehaald (vanaf 3:18). Bayless gebruikte de partij als argument om te zeggen dat grootte uitmaakt in een gevecht:

“Als je hebt over vechten tegen een groter iemand, hebben we in dit gevecht over iemand die ongeveer 40 pond (ongeveer 18 kilogram) zwaarder was en over ongeveer 12,5 centimeter meer reikvermogen beschikte. Hij (Diaz) kreeg hem op de grond, dat heet worstelen. Sumoworstelen wel te verstaan. Hij drukte hem simpelweg tegen het canvas.”

Heeft iemand Diaz ooit in een mawashi gezien? En woog hij meer dan 90 kilogram tijdens UFC 196?

‘Horse Gracie
Sharpe ging ook goed de mist in (vanaf 10:42). De voormalig Super Bowl-winnaar wilde Royce Gracie aanhalen, maar noemde hem dus mooi ‘Horse Gracie’. Laten we hopen op een verspreking…