Floyd Mayweather zet deur weer open voor ‘gevecht’ met Tenshin Nasukawa

1
471
Foto: So Max O CC BY-ND 2.0

Floyd Mayweather en Tenshin Nasukawa gaan mogelijk alsnog de ring delen op oudejaarsdag. Money vertelt aan TMZ Sports dat hij een ‘kleine voorstelpartij’ gaat doen met de twintigjarige Japanner op Rizin 14.

“Het wordt een klein boksvoorstelling. Geen trappen”, zegt Mayweather. “Ik beweeg negen minuten om hem heen. Natuurlijk wordt dit de bestbetaalde voorstelpartij ooit.”

Er was sprake van een partij tussen Mayweather en Nasukawa op oudejaarsdag toen de twee hoofdrolspelers op 5 november samen aanwezig waren op een persconferentie in Japan. Over de regels van de partij was toen nog geen duidelijkheid.

Een kleine week later sprak Mayweather alles weer tegen via Instagram. Money claimde dat hij toen voor de gek gehouden was en nooit een overeenkomst had gesloten met Rizin voor een gevecht met Nasukawa.

“Ik ging daar naartoe, toen bleek het een enorme persconferentie”, aldus Mayweather. “Natuurlijk wilde ik de mensen van mijn team onder de bus gooien. Ik zei ze in feite dat dit niet ging werken.”

Mayweather zegt donderdag dat er een middenweg gevonden is: een co-promotie tussen Rizin en Mayweather Promotions voor een voorstelpartij van drie ronden: “We gaan dit mogelijk maken. Zoals ik eerder zei: het is een no-brainer.”

“Omdat ik gestopt ben met boksen, zeggen mensen dat ik niets meer kan – ik kan nog steeds wereldwijd optreden en bakken met geld verdienen. Het is niet dat ik zestig of zeventig jaar ben. Zelfs al ben ik dat, dan heb ik nog steeds dezelfde levenswijze. Waarom? Slimme investeringen.”

1 COMMENT

  1. […] dfp.cmd.push(function() { var elm = document.querySelector(".top–1-55799"); dfp.loadSlot(elm, { "breakpoints": { "xlarge": false, "large": false, "medium": true, "small": true } }) }); "Het wordt een kleine boksvoorstelling. Geen trappen", verklaarde Mayweather voor de camera's van TMZ. "Ik beweeg negen 9 om hem heen. Natuurlijk wordt dit de bestbetaalde voorstelpartij ooit."Dan weer wel, dan weer niet Eerst was er big news toen naar buiten kwam dat Mayweather op oudjaarsdag ging vechten tegen Nasukawa. Een week later vertelde hij weer dat het de grootste onzin ooit was. Nu gaat het er toch van komen. Een soort van dan. "We gaan dit mogelijk maken. Zoals ik eerder zei: het is een no-brainer", aldus de voormalig-bokser."Omdat ik gestopt ben met boksen, zeggen mensen dat ik niets meer kan – ik kan nog steeds wereldwijd optreden en bakken met geld verdienen. Het is niet dat ik 60 of 70 jaar ben. Zelfs al ben ik dat, dan heb ik nog steeds dezelfde levenswijze. Waarom? Slimme investeringen."Dit artikel was eerder te lezen op MMA Planet. […]