Fight Of The Night bij UFC On Versus 4 is no-contest

1
423


Een paar dagen had de Pennsylvania State Athletic Commission nodig om te beslissen wat te doen met de controversiële overwinning van Charles Oliveira op Nik Lentz.

Charles Oliveira vs. Nik Lentz werd afgelopen zondag uitgevochten tijdens UFC On Versus 4 en werd bekroond met de Fight Of The Night award. Charles Oliveira kreeg de overwinning door Nik Lentz te submitten, maar deed dit direct nadat hij een illegal knee gaf in het gezicht van Lentz die met één knie aan de grond zat. Het gebeurde allemaal in het heetst van het gevecht toen de scheidsrechter waarschijnlijk net even met zijn ogen knipperde. Hij zag het niet waardoor het gevecht door mocht gaan, maar verder had iedereen het gezien. Het publiek besloot een groot fluitconcert te geven en na de replay een aantal maal te hebben bekeken kon het ook niet anders. Het was een bitter einde van de wedstrijd na een ongelofelijke eerste ronde.

Het gevecht is uiteindelijk door de commissie tot een no-contest gemaakt wat ervoor zorgt dat Oliveira er geen overwinning bij krijgt en Lentz geen verlies. Beide heren mochten wel de $50.000 houden voor hun prestatie van Fight Of The Night.

1 COMMENT