Fertitta belooft monster-card bij NY-debuut

6
637

Als de UFC naar New York komt, dan belooft Fertitta een fightcard op te zetten van epische proporties. Tot dusver heeft Bob Reilly een belangrijke politicus in New York het MMA daar tegen gehouden. Nu heeft deze man aangekondigd dat hij op stapt, dus de fans in NY en dus ook Zuffa staan al in de rij een groot evenement te organiseren op Madison Square Garden.

“When we come [to New York],” he said, “we’re going to blow it out. We’re going to put on a ridiculous UFC 100-style card, stacked, big, open to the public weigh-ins, press conferences, after-parties, the whole deal. Everybody will be there. This is going to be an event that will remind you of 1971 when Ali fought Frazier for the first time and every celebrity in New York had to be there.

Ik hoop natuurlijk dat zo’n monstercard er gaat komen, of het nu in NY is of niet. Welke match ups horen volgens jullie thuis op zo’n monster-card? Ik hoop op een match up voor Nick Diaz, een paar old skool UFC gasten, misschien BJ Penn die uit z’n “retirement” stapt, Spiderman tegen de Hulk, nog meer ideeen?

Bron

6 COMMENTS

  1. JAAAAAAAAAAH, Diaz broertjes PLEASE. en Dan Henderson omdat het met hem altijd een full on war wordt, misschien als nr1 contender voor de belt, en Natuurlijk de Answer, omdat hij uit NY komt.

    • Dat zou mooi zijn, maar alles dan een 5 ronde gevecht? Daarnaast zijn de titelgevechten niet altijd de beste gevechten op de kaart. Een paar hongerige nieuwkomers die graag naam willen maken op de kaart zou ook niet verkeerd zijn.