Fedor vecht 21 juni in Sint-Petersburg, te gast bij Vital Skills MMA Clinic in Amstelveen

5
482

Fedor Emelianenko zal op 21 juni aantreden in Sint-Petersburg op een nog nader genoemd event. Dit heeft Evgeni Kogan, directeur van M-1, bevestigd. Enige geruchten dat hij dus de vervanger van Alistair Overeem zou zijn tegen Junior dos Santos op UFC 146 kunnen dus de ijskast in.

Tegen wie “The Last Emperor” het opneemt is ook nog niet bekend. Op het internet gingen enige tijd geruchten dat de Rus het zou gaan opnemen tegen Junior dos Santos op de plek van Alistair Overeem. Na twee overwinningen op een rij tegen Jeff Monson en Satoshi Ishii gaan nu de geruchten over een mogelijke tegenstander. Namen als Bobby Lashley en Todd Duffee worden genoemd.

In zijn training voor het opkomende gevecht was Fedor ook te gast bij Vital Skills MMA Clinic in Amstelveen. Het meest opvallende aan deze training waren de UFC handschoenen die hij aan had tijdens de training:

5 COMMENTS

  1. Zeker goed dat hij weer vecht. Een gevecht tegen Bobby Lashley lijkt mij onwaarschijnlijk. Lashley vecht de mainpartij tegen James Thompson op Super Fight League 3 op 6 mei as.. Een partij tegen Todd Duffee is voor Fedor niets te halen. Overeem had niet echt veel moeite met Todd. Er zal dan altijd worden vergeleken met Overeem. Is niet makkelijk een goede matchup te maken. Wij vinden jij een waardige tegenstander?