UPDATE: Fedor terug op 12 november tegen Jeff Monson

9
633

Jeff Monson (42-12) heeft via zijn twitter account aangekondigd dat hij op 12 november tegen Fedor Emelianenko zal vechten tijdens de M-1 Global in Rusland. De 40-jarige Monson is vooral bekend van zijn UFC tijd in 2006. Zijn laatste gevecht in de UFC voor de heavyweight titel tegen Tim Sylvia (UFC 65) verloor hij. Hierna stopte hij bij de UFC in de hoop toen al tegen Fedor te vechten in een BodogFIGHT, maar onderhandelingen hieromtrent liepen stuk. Eindelijk krijgt hij nu dus zijn langverwachte match.

Voor Fedor is het taak zijn lijn van 3 verliezen te doorbreken. Na zijn laatste verlies tegen Dan Henderson werd hij bij Strikeforce ontslagen.

Edit: Voor de haters die zeggen dat Monson niets kan… Check hem op de speedbag. Als hij zo in shape is tijdens zijn fight met Fedor zie ik hem nog ver komen.

UPDATE: Hoewel Jeff Monson vandaag berichtte dat hij op 12 november vecht tegen Fedor, word dit door het management van The Last Emperor noch ontkent nog toegegeven.

Wel geven ze toe dat er iets groots aan zit te komen.

“We are getting ready to release big news very soon,”

Aldus Evgeni Kogan.

We wachten af!

9 COMMENTS

  1. Beetje een zwakke match up. Fedor onwaardig toch? The Snowman is best wel goed hoor, maar wat betekend deze overwinning voor Fedor zijn reputatie..geen reet toch?

    Kan hij net zo goed tegen Dan Severn gaan vechten, zodat Severn eindelijk eens zijn 100ste overwinning vieren kan

  2. Denk dat de glamour er nu wel af is bij Fedor. En als het echt zo is dat hij een gevecht met Overeem en deelname aan de UFC heeft geweigerd heeft ie het aan zichzelf te danken. Zijn carriere is over. Tegen Monson heeft ie niks te winnen, gaat hooguit om nog een paar stuivers. Zonde maar het is nou eenmaal zo.