Fedor’s partij op Dream: Genki Desu Ka!

13
539

Zoals jullie weten heeft Fedor een partij gevochten tegen Satoshi Ishii. Laatstgenoemde is een Olympisch kampioen Judo uit Japan. Hij heeft de overstap gemaakt naar MMA, maar daar nog geen potten kunnen breken. Over Fedor is natuurlijk meer dan genoeg gezegd. In deze partij zien we of hij weer op de weg terug is en of zijn trainingen in Nederland effect hebben gehad.

http://www.youtube.com/watch?v=3h3yxl1tW8U&feature=player_embedded

13 COMMENTS

  1. Ik hoop dat Ishii hier een flinke bak geld voor gekregen heeft. Zo’n duidelijk niveauverschil… daarom stelt MMA in Japan tegenwoordig weinig voor. Omdat ze alleen maar van die freak fights willen zien. No wonder dat Bob Sapp daar zo populair is.

  2. die japanners is gewoon betaald om te gaan liggen.. dit was echt geen KO of iets wat daar ook maar bij in de buurt komt.. zet hem toch maar een keer tegen over Alistair, dan kan hij teminste echt met pensioen.. net als Lesnar

  3. Als je tegen mma fans 3 jaar geleden had gezegd dat op de laatste 2 dagen van 2011 Alistair Overeem een contender fight van brock Lesnar in de eerste ronde zou winnen in de UFC en Fedor Emelianenko één dag erna een “gefixte” match wint in DREAM tegen een vrij onbekende japanner, zou niemand je hebben geloofd.

  4. Gefixt? Denk je echt? Hmm.. op zich zou een conspiricy theory hier niet misplaatst zijn. Maar ik denk eerder dat die Japanner gewoon doodsbang was voor Fedor. Dat lijkt me in elk geval een stuk logischer.

    Ik wil die pro-wrestling partijen wel ‘s zien met Peter Aerts. Geen idee wat ik me daarbij moet voorstellen.

  5. ik zie er niet aan af dat dit gefixt is… fedor is dan niet meer de beste, hij is zeker nog wel een goede fighter, en die japanner ken ik niet eens dus had niet anders verwacht dan een best wel mooie knockout 🙂

    • peter aarts vocht een pro-wrestling match, fedor een mma partij. Wel een mma partij met een draak van een match up maar wel een partij. Ik hoop dat Peter Aarts goed heeft verdient met z’n toneelstukje, blijft een baas die gast.