Fedor in gesprek met MMAplanet

17
2096


Fedor & Kevin Baker

In gesprek met Fedor Emelianenko. Zo’n kans krijg je natuurlijk niet elke dag. Hoewel we maar heel kort te tijd kregen om wat vragen te stellen, is het ons toch gelukt om even met de man te bonden. We vroegen “The Last Emperor” of er iets is waar hij wel bang voor is. Wat hij antwoordde? Kijk maar naar dit filmpje.

Fedor is een erg sympathieke man. Als je met hem spreekt is het moeilijk om je voor te stellen dat hij jarenlang de gevaarlijkste zwaargewicht van de wereld was. Hij deed ook niet moeilijk toen ik hem vroeg even “de MMAplanet” te doen.


Fedor & Peter Huting


Fedor & Martin Toskov

17 COMMENTS

  1. Leuk dat fedor hier was. Inderdaad zo bescheiden. Overigens zijn denk ik meer dan 80% zeer gelovig in strikeforce en ufc. Zo gaat dat in brazilie, amerika en rusland. Het is best tegenstrijdig want ik geloof dat de bijbel het wel verbied anderen pijn te doen voor dit soort doeleinden.

  2. peter het lijkt erop dat je even lang bent als fedor hoe lang ben jij ongeveer dan weet ik gelijk hoe lang fedor echt is want bij elk gevecht lijk zijn lengte anders te zijn volgens de nummers hahaha

    • Ik ben 1,85 en 2 kilo lichter. Fedor is eigenlijk best een klein mannetje. Hij gaf ook een onverwacht slap handje. Totaal niet wat je verwacht van zo’n fighter. Daarom moet hij ook LHW gaan vechten. Dan heeft hij nog een paar jaar een vette carrière!