ONE FC 5: Arlovski-Sylvia 4 eindigt in No Contest

3
561

Andrei Arlovski wilde vrijdag graag wraak nemen op Tim Sylvia na twee keer te hebben verloren van de “Maine-iac” in de UFC, maar moet genoegen nemen met een No Contest. Arlovski leek aan de winnende hand, maar een illegale soccer kick naar het hoofd van Sylvia maakte een einde aan het gevecht.

ONE FC maakt gebruik van een combinatie van de regels van PRIDE en de Nevada State Athletic Commision. Het maakt het daardoor mogelijk om technieken als foot stomps, ellebogen en soccer kicks te gebruiken. Dus waarom is “The Pitbull” gediskwalificeerd als soccer kicks zijn toegestaan? In ONE FC moet je wel eerst toestemming hebben van de scheidsrechter om soccer kicks te gebruiken. De Wit-Rus was dus iets te agressief om de overwinning naar zich toe te trekken. Beide mannen praten over een deel 5.

Op de rest van de card waren ook gevechten met bekende namen. Zo won Phil Baroni in één via TKO van Rodrigo Ribeiro en konden twee van de drie Gracie familieleden een overwinning bijschrijven. Zo won Rolles via rear-naked choke van Tony Bonello en Gregor won via armbar van Nicholas Mann. De enige Gracie die verloor was Igor die verloor via TKO van Jung Hwan Cha. Voormalig UFC lightweight champion Jens Pulver verloor via TKO van Eric Kelly en in de main event won Babiano Fernandes via unanimous decision van Gustavo Falciroli.

3 COMMENTS