Evans vs. Davis na blessure Jones

5
466

Helaas. Helaas! Het is nog even wachten totdat UFC light heavyweight kampioen Jon Jones weer in de ring stapt. Een blessure aan zijn hand zal hem namelijk uit het UFC 133 gevecht met Rashad Evans houden. Phil Davis zal Jones vervangen. Een bron dichtbij “Bones” claimt dat het om een gescheurde pees gaat.

Evans (15-1-1) heeft al een tijd niet meer gevochten. Eerder zou hij tegen Mauricio Rua uitkomen, maar hij moest zich terugtrekken wegens een blessure. Jones nam toen de partij over en wist de UFC light heavyweight titel te pakken.

Phil Davis versloeg onlangs Antonio Rogerio Nogueira en heeft nu een record van 9-0. Ik denk dat je er van uit mag gaan dat de winnaar van deze partij als eerst een titelshot krijgt.

5 COMMENTS

  1. Ik denk dat het eerder zo is dat Phil Davis nog niet een titleshot krijgt, maar zich nog 1 keer moet bewijzen. En Rashad Evans krijgt gewoon zijn titleshot na zijn winst partij.

    Hoewel het best kan dat Davis em krijgt, aangezien Evans verslaan nog maar 1 man echt is gelukt. Maar normaal gesproken zou ik zeggen dat Davis nog geen titleshot krijgt na een winst op Evans

  2. Zelf vind ik de prestaties van Davis echt wel goed en als je daarboven op Rashad verslaat zou ik hem wel een titelshot geven. Bij Jones dachten veel mensen dat hij het niet zou redden tegen Rua, en je ziet het. Hetzelfde geldt voor Davis vind ik, als je Rashad kan verslaan maak je wel kans op de titel.