Elias Theodorou als rondemister op Invicta FC 28

0
721
Foto: Cooper Neill/Zuffa LLC via Getty Images

Elias Theodorou’s volgende stap is voor velen waarschijnlijk verrassend, maar voor anderen ook weer niet. De Canadees gaat 24 maart zijn debuut als rondemister maken op Invicta FC 28 in Salt Lake City.

Dit vertelde The Spartan (29) maandag op The MMA Hour. Hiermee zal Theodorou in de voetsporen treden van bekende rondemissen als Arianny Celeste en Brittney Palmer om het publiek te vertellen welke ronde gaat beginnen.

“MMA staat op vele aspect vooraan als het gaat om gelijkheid. Dat kan je zien aan vrouwen die miljoenen verkopen in hoofdpartijen van pay-per-views staan en nu ook door mij als de eerste rondemister”, zegt Theodorou, die qua haarlengte niet onderdoet voor de gemiddelde rondemiss.

Helemaal zijn debuut is het niet: begin februari liep Theodorou al een keer met een bord boven z’n hoofd op een MMA-evenement.

Invicta FC 28 is in de nacht 24 op 25 maart te zien op UFC Fight Pass met een gevecht tussen Janaisa Morandin en Virna Jandiroba voor de strogewichttitel van de organisatie als hoofdpartij. Misschien dat Theodorou tijdens die partij nog een keer door het beeld dartelt.