Elbows & pay-per-view

10
477

Wie kent het niet? Zaterdagnacht meeten bij iemand thuis, red bull inslaan, een groep mensen om de tv, iedereen een scorecard laten invullen om vervolgens om 04:00u ’s nachts verblijd te worden door de satelliet die achter de aarde verdwijnt en plaatsmaakt voor “Zuffa”. We weten namelijk allemaal wat dit betekent. “We areeee liiiiiiveeeeee!!” UFC live kijken, het zijn de mooie weekenden, allemaal dankzij pay per view.

Na Zuffa’s aankoop van de promotie Strikeforce is er een goede kans dat ook deze fightcards via pay per view beschikbaar worden gesteld. Nu kijk ik met alle plezier de Strikeforce evenementen op zondagochtend, daar niet van, maar een sport evenement komt live toch het best tot zijn recht. Een mogelijkheid is dat Strikeforce haar pay per view debuut gaat maken met de tweede uitzending van het Heavyweight Tournament. Even eerlijk.. Overeem vs. Werdum, die shit moet absoluut live gekeken worden.

Daarnaast vertelde UFC co-owner en executive Lorenzo Fertitta onlangs in een press conference dat de Strikeforce vechters vanaf heden vechten onder de ‘Unified Rules of Mixed Martial Arts’. Daaronder vallen ook de elbow strikes op een downed opponent. Betekent dit dat we UFC cut man Jacob ‘Stitch’ Duran ook bij Strikeforce kunnen verwachten? 😉

MMAplanet zit standaard voor de tv wanneer events live getoond worden, hoe zit dat bij jullie? Laat het weten in de comments!

 

10 COMMENTS

    • Ppv’s zijn inderdaad wat prijzig als je in je eentje kijkt. Het schijnt dat een gemiddelde aanschaf van de UFC ppv’s wordt bekeken met tien man. Maar goed in Amerika heb je ook van die sportsbars waar ze met zijn allen kijken. Hoe vet is dat?

      • Met tien man zou ik inderdaad ook wel de PPV kopen, dan is het nog maar 5 piek de man.

        Voor mij is het toch ”gewoon” downloaden en bij de rest van mijn collectie zetten. ook lekker zondag met een biertje erbij genieten van het MMA geweld, geeft toch een andere betekenis aan ”Sunday bloody Sunday” 😛