Edgar vs. Maynard III van de baan

6
718

Zowel Frankie Edgar als Gray Maynard hebben tijdens hun training blessures opgelopen en zijn daardoor van het mainevent van UFC 130 gehaald. Dat zegt UFC president Dana White tegen mmafighting.com. Bronnen dichtbij de vechters melden dat Edgar twee gebroken ribben heeft en Maynard een knie blessure.

De derde aflevering van de Edgar vs. Maynard soap is gelukkig niet van de baan en zal nu waarschijnlijk in augustus of september plaatsvinden. Omdat er op korte termijn geen vervangingen voor deze partij te vinden is, is Rampage Jackson vs. Matt Hamill gepromoveerd tot main event van UFC 130 en gaat Rick Story vs. Thiago Alves naar de main card. Door deze verschuiving is ook Kendall Grove tegen Tim Boetsch verschoven naar de Premlims die op Spike TV wordt uitgezonden.

Opvallend detail: Frankie Edgar meldde zich eerder af dan Maynard. Hierdoor werd eerst gepland dat Anthony Pettis de plek in nam van Edgar om te bapalen wie een titleshot krijgt. Maar aangezien Maynard zich ook heeft afgemeld, krijgt Pettis gewoon zijn gevecht op de TUF 13 finale tegen Clay Guida.

Balen natuurlijk, maar wat vinden jullie nu van de card nu de main-event niet doorgaat?

6 COMMENTS

  1. vind het niet zo erg, mits ze een goeie main fight hadden toegevoegd. Nu is het doorschuiven. Stuk minder leuk dus, maar valt toch in het niet bij de heavyweight tournament in juni, daar wacht ik geduldig op.