Eddie Alvarez vs Shinya Aoki 2

2
427

Dit is een van die wedstrijden waar ik me weer ouderwets op kan verheugen. De wedstrijd zal plaats vinden tijdens Bellator 66 in Cleveland, op 20 april van dit jaar. Aoki is een zeer spectaculaire vechter die bekend staat om zijn gesprongen technieken en zijn innoverende submission technieken. Hij heeft op het gebied van submissions een hoop dingen laten zien, zoals die nasty armbreak tegen Mizuto Hirota, en de gogoplata vanaf de mount tegen Katsuhiko Nagata.

Waar Aoki slecht mee kan omgaan zijn gasten die hem met worstelen goed kunnen controleren en vervolgens de kans krijgen stevige GnP af te leveren. Dit gebeurde toen Aoki voor het laatst in Amerika vocht tegen Gilbert Melendez. Laatstgenoemde scoorde vele takedowns en controleerde het gevecht, hij bracht hierbij redelijk wat schade toe aan Aoki. De wedstrijd eindigde in een beslissing voor Melendez en een huilende Aoki.

Eddie Alvarez vs Shinya Aoki 1 had een paar opvallende momenten. De eerste was natuurlijk het kontschuiven van Aoki door de ring. Het tweede was de takedown die Alvarez maakte en hoe snel Aoki de situatie omdraaide in een heelhook submission overwinning. Ik ben benieuwd welke taktiek de altijd gevaarlijke Alvarez gaat gebruiken, en of Aoki in staat is om zijn briljante submission skills te laten zien. 1 ding is zeker, we gaan de stoere broek van Aoki niet zien.

Bron

2 COMMENTS