Drie nieuwe gevechten voor UFC on FOX Sports 1 #1

0
727

Uriah Hall

Het UFC-debuut op FOX Sports 1 is uitgebreid met drie nieuwe gevechten. Dit heeft de UFC via hun officiële Twitter-account bekend gemaakt. UFC on FOX Sports 1 1 zal op 17 augustus in de TD Garden in Boston plaatsvinden.

Het eerste gevecht bevat geen verassende naam, maar wellicht wel een verassende tegenstander. Conor McGregor zal het opnemen tegen de Engelse Andy Ogle. De Ier was al aangekondigd om op het event te verschijnen, maar een tegenstander was nog niet bekend. Na het spetterde debuut van “Notorious” op UFC on FUEL TV 9, werden er verschillende namen genoemd, zoals Akira Corassani die hem nog uitdaagde via een videoboodschap. Andy Ogle is degene die het gevecht heeft aangenomen en hoopt via McGregor zijn tweede gevecht op een rij te winnen. McGregor won zijn laatste negen gevechten, waaronder acht via knockout of TKO.

Corassani zal waarschijnlijk teleurgesteld zijn dat hij het gevecht met McGregor niet heeft gekregen. De Zweed won zijn UFC-debuut tegen diezelfde Ogle, via split decision, en leek het hardst aan een gevecht met McGregor te werken. In plaats daarvan neemt hij het op tegen voormalig WEC featherweight champion Mike Brown. De 34-jarige Brown overwoog om met pensioen te gaan, maar heeft besloten om toch door te gaan met vechten.

In het laatste aangekondigde gevecht zal Nick Ring het opnemen tegen Uriah Hall. “The Promise” verloor zijn laatste gevecht van Chris Camozzi via split decision, waardoor het UFC-record van de TUF 11 deelnemer 3-2 is. Hall verloor, na een paar spectaculaire knockouts in het TUF 17 huis, de seizoensfinale van Kevin Gastelum via split decision.

Op de card stonden al eerder drie andere gevechten gepland. Travis Browne gaat het opnemen tegen Alistair Overeem, Thiago Alves vecht tegen Matt Brown en Michael Johnson hoopt Joe Lauzon te gaan verslaan voor het thuispubliek van zijn tegenstander.