Fedor vecht 31 december in Japan

11
559

Het is officieel gemaakt. Fedor vecht op oudjaarsavond op Dream Genki Desu Ka! Hij zal het hier opnemen tegen Satoshi Ishii, de judokampioen die naar het MMA is overgestapt. Lees hier het hele bericht.

De rest van de card van Dream Genki Desu Ka! ook erg aantrekkelijk. Met onder anderen Shinya Aoki en Megumi Fujii. Daarnaast zijn er de Bantam Weight GP halve finales met Masakazu Imanari de leglock master en Bibiano Fernandez. Je kan hier de tot nu toe bekend gemaakte card zien.

11 COMMENTS

  • hij heeft alle toppers in zijn tijd verslagen..minotauro, crocop, coleman etc etc tegen elke ex-ufc kampioen heeft die gewonnen of op k.o. of submission…

   Dat gepraat van echte tegenstanders slaat nergens op.. er is een tijd van komen en een tijd van gaan..je kan nooit altijd aan de top staan.. er komen nieuwe jongere vechters.. die wellicht nu Fedor kunnen verslaan maar of ze dat ook 5jaar geleden konden doen dat is maar net de ”vraag” waarvan de antwoord al duidelijk is..

   bv. Overeem die graag tegen Fedor wilde.. waarom daagde hij fedor niet uit toen die in Pride was? Fedor is 183cm en 104 kg.. met veel vet..Overeem 195 en 96 kg afgetraind.. dus dat kon makkelijk.. maar toen wist iedereen dat je niet tegen Fedor moest want je zou ten onder gaan..

 1. Hij heeft maar enkele goeie tegenstanders gehad. 80% van zijn record is tegen mindere vechters!
  Aangezien zijn laatste partij wat die niet eens kon afmaken valt hij me erg tegen!
  Waarom dan geen ufc als hij zo goed is

 2. Zeer mooie card! kijk erg uit naar de gevechten van Shinya en Lion, wel raar dat Aoki het opneemt tegen Kitaoka, had begrepen dat ze liever niet tegen elkaar vochten omdat het sparrings partners zijn enzo.

 3. Fedor was top in de pride dagen, maar net als bij Lidell, Ortiz en vele anderen lukt het gewoon niet meer. Daar willen sommige niet aan, maar iedereen ziet het. Hoewel ik een grote Fedor fan was, sta ik er tegenwoordig niet meer om te springen. Doe mij maar een Overeem-Lesnar!