Doe mee aan de MMAplanet UFC Fantasy pool!

7
686

UFC Fantasy

Net zoals vorig jaar, gaan we weer een pool doen! Voor 2014 stappen we over naar de UFC Fantasy Pool, aangezien de pool op Sherdog niet zo’n daverend succes bleek te zijn. Dit jaar hopen we het dus beter te gaan doen met het spel van de thuisbasis van de UFC.

De winnaar van de pool van 2013 is officieel ‘Gartman21’ geworden. Voor zover wij het weten is dat helaas niet een van onze vaste commenters op de site zelf, maar een wildvreemde voor ons. Deze en andere deelnemers aan de pool kwamen dan ook niet van onze vaste site waardoor hij het niet zo’n succes vonden. Het is uiteraard leuker om je competitie op af te kraken en op te scheppen dat je eerste staat, maar als er dan een vreemdeling bovenstaat is dat een beetje vreemd.

Maar we zijn weer een jaar ouder en een ervaring rijker. Daarom poging nummero twee via UFC.com/fantasy (mede ook doordat Sherdog opgehouden is met hun fantasyspel). Hopelijk kunnen wij dit jaar wel een directe competitie doen met de vaste gasten van de site en moge de beste winnen!

Als je nog geen account hebt, maak er dan een aan op de website. Heb je een account, dan kan je direct meedoen aan de MMAplanet NL pool door op deze link te klikken: http://bit.ly/1hwvwjQ. Hierdoor kom je automatisch in de pool terecht!

7 COMMENTS

  1. ThomasNekkers Hey Thomas, ik hoorde van iemand anders ook dat hij problemen had met een gebruikersnaam selecteren. Geen idee waardoor dat komt of ze zijn echt al bezet. Sherdog is er helaas mee opgehouden.. Hopelijk kan je alsnog joinen, hoe meer hoe beter!