Diego Sanchez pro-debuut

0
684

Diego Sanchez is op zn minst een vreemde verschijning te noemen. Voor zijn wedstrijden heeft hij denk ik de meest angstaanjagende game-face in de industrie. Daarnaast staat hij er bekend om tijdens zijn opkomst bijna manisch “Yes!” te schreeuwen. Dit heeft een spirituele achtergrond en hij gelooft dat dit hem kracht geeft. Die spirituele achtergrond zagen we ook tijdens zijn optreden in The Ultimate Fighter show. Hij was hier regelmatig wazig lullend en mediterend te vinden. In zijn gevechten weet hij niet van opgeven en ik kan me eigenlijk geen saai gevecht met deze meneer bedenken.

In dit artikel is te lezen dat hij voor zijn pro-debuut al zo gek als een deur was. Ook zijn voorbereiding was niet ideaal te noemen.

“I was extremely nervous,” he says. “The only way I could think to get past the nervousness was to get crazy. I was extremely pumped up, like this is World War III. I was headbutting the wall before I went out there.

Ik zou zeggen neem even vijf minuutjes de tijd om het artikel te lezen. Het is een komisch verhaal. De vraag is of hij nog steeds zo nerveus is tegenwoordig. Hij zal 15 Februari tegen Jake Ellenberger aantreden.

Als bonus nog een highlight dan: