De UFC verhuist naar FOX

3
823

De UFC heeft een nieuwe televisie deal getekend met de Amerikaanse zender Fox. Hiermee verhuist de UFC van Spike TV naar één van de grootste televisiezenders van de wereld in Fox. Dit heeft geen gevolgen voor ons in Nederland, maar naast de televisiezender veranderen er ook dingen in de UFC zelf. Zo zal The Ultimate Fighter ook mee verhuizen. Seizoen 14 is het laatste seizoen op Spike TV voordat het verhuist naar Fox waar het een hele grote transformatie krijgt, en de Gladiator zal in het begin van elk UFC event ook verdwijnen. Het debuut van de UFC op Fox zal zijn op 12 november, waarschijnlijk met een card in Anaheim. Dit betekent dat er vier weekenden achter elkaar een UFC event zal zijn. Twee weken voor dit nader genoemde event is UFC 137, een week daarna is UFC 138 in Birmingham. Een week na het debuut op Fox is UFC 139.

Zie hier een samenvatting van de persconferentie met Dana White, Lorenzo Fertidda en mensen van Fox:

3 COMMENTS

    • volgens mij niet, en zelfs als het wel zo is krijg je dan niet de Spike tv die ze in de VS hebben maar een europe versie.

      Dit nieuws is trouwens heel goed voor de UFC, niet echt voor the ultimate fighter wat nu meer een soort van american idol gaat worden. (met sms stemmen wie tegen wie moet vechten ect.) hopelijk heb ik het mis en word het alleen maar beter.