Daniel Cormier vs. Jon Jones 2 officieel main event op UFC 214

0
866
Foto: Jeff Bottari/Zuffa LLC via Getty Images

Het zat er al in, maar nu is het officieel: Daniel Cormier en Jon Jones vechten voor de tweede keer tegen elkaar op 29 juli in Anaheim. De strijd om de lichtzwaargewichttitel van DC is het main event van UFC 214.

Het gevecht werd aangekondigd tijdens de UFC Summer Kickoff-persconferentie, waarbij beide kemphanen aanwezig waren. Voordat de persconferentie begon lagen de twee al in de clinch. Cormier gooide een waterfles naar Jones omdat hij kwaad was dat Bones een opmerking maakte over DC‘s kinderen. Dit akkefietje werd vastgelegd.

Toch main event
Tijdens de persconferentie was er nog onduidelijkheid over de status van het gevecht. Zou het als co-main event dienen, zoals UFC-president Dana White had beloofd dat Jones niet meer in een main event zou vechten, of wordt het de hoofdpartij in juli?

Andy Nesbitt van FOX Sports raadpleegde White na de persconferentie, die zei dat Cormier-Jones 2 toch het main event is. Jimi Manuwa zal op UFC 214 ook een gevecht krijgen en stand-by staan als een van de hoofdrolspelers uitvalt.