D’Angelo Marshall terug in de ring op GLORY 56

0
594
Foto: James Law, GLORY Sports International

D’Angelo Marshall vecht zijn volgende partij op 10 augustus. De Amsterdammer zal op GLORY 56 in Denver zijn terugkeer maken tegen een nog nader genoemde tegenstander.

Marshall zal over drie weken op de GLORY 56 SuperFight Series vechten. Dit maakte GLORY vrijdag bekend tijdens de GLORY 55 SuperFight Series.

De 27-jarige Marshall verloor zijn laatste partij op GLORY 50 van Benjamin Adegbuyi, die hem in 36 seconden knock-out sloeg. Dit gevecht maakte deel uit van een contender-toernooi dat Adegbuyi uiteindelijk op zijn naam zette.

Daarvoor won Marshall drie gevechten op rij. Deze reeks begon in Den Bosch op GLORY 41 met achtereenvolgende zeges op Mohamed Abdallah en Anderson Silva om een contender-toernooi te winnen. Dit volgde hij op met een overwinning op voormalig trainingspartner Ismael Londt op GLORY 49 in Ahoy.

Jason Wilnis
Jason Wilnis maakt ook zijn terugkeer op GLORY 56. In de afsluiter van de SuperFight Series vecht hij voor de vierde keer tegen Simon Marcus. De winnaar krijgt een titelgevecht.

GLORY 56 sluit af met een titelgevecht op lichtzwaargewicht tussen kampioen Artem Vakhitov en uitdager Danyo Ilunga. Ook GLORY-super bantamgewichtkampioene Anissa Meksen verdedigt haar titel. Dit doet zij in een rematch met Jady Menezes.