D’Angelo Marshall op GLORY 63 weer in actie

0
396
Foto: James Law, GLORY Sports International

D’Angelo Marshall staat op 1 februari weer tussen de touwen. Big Poppa vecht op de SuperFight Series van GLORY 63 in Houston tegen Demoreo Dennis, aldus GLORY.

Marshall vocht op 29 september zijn laatste gevecht. Toen stond hij in zijn thuisstad op GLORY 59 in de Johan Cruijff Arena tegen Jamal Ben Saddik, die hem in 57 seconden drie keer naar het canvas sloeg en daarmee een snel zege boekte.

Hierna stelde Marshall zich niet beschikbaar voor het achtmanstoernooi van GLORY 62 in Ahoy op 8 december. Deze werd uiteindelijk gewonnen door Ben Saddik.

Tegenstander Dennis vocht tweemaal in GLORY met weinig succes. In zijn debuut op GLORY 21 verloor hij in twee minuten van Chi Lewis-Parry, waarna hij op GLORY 27 aan de verliezende kant stond van Guto Inocente’s welbekende knock-out met een draaitrap.

Zoals eerder bekendgemaakt, zal Jason Wilnis ook terugkeren op GLORY 63. De Utrechter vecht in Houston tegen Jacob Rodriguez. GLORY-vedergewichtkampioen Petchpanomrung Kiatmookao vecht in de hoofdpartij tegen Serhiy Adamchuk, die traint bij Mike’s Gym.